Udstilling

Fra d. 8. til d. 12. februar 2014 udstilles
i Havnegalleriet, Strandlinien 17, 2791, Dragør.

Kostumer og malerier smelter sammen i farverige fantasier.

Lørdag den 8. februar kl. 13 – 16 er der reception på Havnegalleriet, hvor de to kunstnere Susanne Svensson og Erik Stougaard byder på Cava og kransekage. Udstillingen slutter onsdag d. 12. februar, hvor der vil blive holdt auktion over 2 af deres værker mellem 15 – 17.

 

Spanskkursus førte til kunstnerisk samarbejde.

De to kunstnere mødtes tilfældigt på et spanskkursushold på FOF for halvandet år siden og fik senere idéen til at blande skrædderkunst med malerkunst. Et af temaerne i udstillingen vil derfor være spansk inspireret.

Susanne Svensson fortæller: Fastelavnen er lige om hjørnet, så foruden det spanske tema vil jeg vise et lille udpluk af mine kostumer, som altid er “skræddersyet” efter mål og aftale. Jeg har kreeret /syet kostumer de sidste 20 år og tager gerne en udfordring op, så din/min indre kattedronning kan blive sluppet løs.

Picador
Erik Stougaard fortæller: Min lyst til at male og eksperimentere med farver og motiver startede i teen-age årene, hvor min helt store inspirationskilde var den spanske maler Salvador Dali. Jeg er meget optaget af beskæring, lys og skygge og farveblandinger og forsøger at vælge motiver, der både fascinerer og fortæller en historie.


Vis stort kort